Κόψαμε την πίτα μας και φέτος. Ευτυχισμένο το 2019!

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων “Η Κόκκινη Εκκλησιά” πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο γραφικό καφενείο της οικογένειας Κατωχιανού μαζευτήκαμε και φέτος στην καθιερωμένη χειμερινή σύναξή μας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης π. Νικηφόρος, ο οποίος παρουσίασε τις ενέργειες που έχουν γίνει αλλά και όσες προγραμματίζονται για την αναστήλωση του μοναστηριού της Κόκκινης Εκκλησιάς και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη (δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Η πρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Ειρήνη Βονιτσάνου, ανακοίνωσε ότι με την έναρξη των εργασιών το Δ.Σ. αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 500 ευρώ, καλώντας με τη σειρά της τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν τις ενέργειες που γίνονται ώστε να συμβάλλουν όλοι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και το πολιτιστικό μνημείο της περιοχής να σταθεί ξανά όρθιο.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν καθώς και το S/M “Καρυά” του κ. Κωνσταντίνου Κοψιδά και το Κρεοπωλείο του κ. Απόστολου Βλάχου στην Καρυά για την προσφορά δώρων. Οι τυχεροί των δώρων ήταν ο Βαγγέλης Θειακός και η Αγγελική Βονιτσάνου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *