Σηματοδοτήθηκε το μονοπάτι Αλογομάντρα-Τρύπιος-Κόκκινη Εκκλησιά

20170429_141945 (1024x576)

Ένας ακόμη τρόπος για να φτάσετε στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς είναι πλέον εφικτός. Το παλιό μονοπάτι Αλογομάντρα-Τρύπιος-Κόκκινη Εκκλησιά είναι καθαρισμένο και σηματοδοτημένο και μπορεί να σας οδηγήσει σε δέκα λεπτά στο Μοναστήρι. 

Πως θα βρείτε την είσοδο του μονοπατιού: Η είσοδος είναι στο πρώτο δεξιό πέταλο μετά την Πηγή του Αβδελιάρη όπου υπάρχει σχετική πινακίδα που σας καθοδηγεί και στην συνέχεια κόκκινα σημάδια σε δέντρα και σε πέτρες. Για την επιστροφή σας από το Μοναστήρι, αφού μπείτε στο μεγάλο μονοπάτι αριστερά του μοναστηριού, υπάρχει πινακίδα αριστερά που σας καθοδηγεί καθώς και κόκκινα σημάδια. Το μονοπάτι λειτουργεί για πρώτη φορά μετά από αρκετές δεκαετίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Στέφανο Κατηφόρη και το Color Graphics για την δωρεά των πινακίδων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 28 Απριλίου 2018

    […] Πως θα βρείτε την είσοδο του μονοπατιού: Η είσοδος είναι στο πρώτο δεξιό πέταλο μετά την Πηγή του Αβδελιάρη, όπου υπάρχει σχετική πινακίδα που σας καθοδηγεί και στην συνέχεια κόκκινα σημάδια σε δέντρα και σε πέτρες. Για την επιστροφή σας από το Μοναστήρι, αφού μπείτε στο μεγάλο μονοπάτι αριστερά του μοναστηριού, υπάρχει πινακίδα αριστερά που σας καθοδηγεί καθώς και κόκκινα σημάδια. Δείτε περισσότερες πληροφορίες [εδώ]. […]