Στη “γειτονιά των αγγέλων” ο Ναπολέων Φραγκούλης

fragkoulis

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 ο συγχωριανός μας Ναπολέων Φραγκούλης έχασε τη μάχη με τη ζωή. Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες που επισκέφθηκε το χωριό μας μαζί με την οικογένειά του, όπως κάθε καλοκαίρι, χαιρετώντας πρόσχαρα όλους τους συγχωριανούς του και ιδιαίτερα εκείνους που μεγάλωσαν μαζί, που έπαιξαν στ’ αλώνια, που έμαθαν τα πρώτα γράμματα στο Δημοτικό Σχολείο Πλατυστόμων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συγγενείς του για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατό του.  Αναδημοσιεύουμε σχετικό κείμενο της ιστοσελίδας Goalpost.gr.

Μέσα σε διάστημα 10 ημερών, ο βολιώτικος αθλητισμός και ιδιαίτερα το βολιώτικο μπάσκετ δέχτηκαν ένα νέο χτύπημα, αφού μετά τη Φώφη Χριστοφορίδου, άλλο ένα επίλεκτο μέλος του φτερούγισε στη “γειτονιά των αγγέλων”.
Χθες το βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου νοσηλευόταν με ασθένεια του αίματος, άφησε την τελευταία του πνοή ο Ναπολέων Φραγκούλης σε ηλικία 67 ετών.
Ο Ναπολέων Φραγκούλης, ήταν…

…εφοριακός και πολύ γνωστός και αγαπητός στους Βολιώτες, τόσο για την επιτυχημένη επαγγελματική του θητεία, όσο και από την ανιδιοτελή προσφορά του στο βολιώτικο μπάσκετ και ιδιαίτερα στην Ανάληψη και στον Γ.Σ.Βόλου όπου είχε πολυετή θητεία στις διοικήσεις των δύο συλλόγων. Σεμνός και διακριτικός προσέφερε με ανιδιοτέλεια τη βοήθειά του σε όσους του τη ζητούσαν.
Ο Ναπολέων Φραγκούλης ευτύχησε να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη γνωστή οικονομολόγο-φοροτεχνικό Ευγενία Φραγκούλη-Μεγαγιάννη, η οποία επίσης έχει μεγάλη θητεία και προσφορά στο βολιώτικο μπάσκετ και ιδιαίτερα στο γυναικείο. Ο εκλιπών άφησε πίσω του τη σύζυγό του Ευγενία και δύο κόρες, την Όλγα Φραγκούλη επιχειρηματία – διαιτητή μπάσκετ και την οικονομολόγο Γεωργία Φραγκούλη.
Η κηδεία του Ναπολέοντα Φραγκούλη θα γίνει σήμερα στις 3.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Η οικογένεια του, αντί στεφάνων παρακαλεί τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Ο καφές μετά την εξόδιο ακολουθία θα δοθεί στο σπίτι του εκλιπόντος.

Η συντακτική ομάδα του Goalpost.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Ναπολέοντα Φραγκούλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. 9 Φεβρουαρίου 2014

    […] ήταν η δημοφιλέστερη ανάρτηση του και του 2012!) • 2. Στη “γειτονιά των αγγέλων” ο Ναπολέων Φραγκούλης Νοέμβριος 2013 • 3. Ο Επιτάφιος της Αγίας Παρασκευής […]

  2. 9 Φεβρουαρίου 2014

    […] 2012 (Αυτή ήταν η δημοφιλέστερη ανάρτηση και του 2012!) • 2. Στη “γειτονιά των αγγέλων” ο Ναπολέων Φραγκούλης Νοέμβριος 2013 • 3. Ο Επιτάφιος της Αγίας Παρασκευής […]

  3. 10 Φεβρουαρίου 2014

    […] 2012 (Αυτή ήταν η δημοφιλέστερη ανάρτηση και του 2012!) • 2. Στη “γειτονιά των αγγέλων” ο Ναπολέων Φραγκούλης Νοέμβριος 2013 • 3. Ο Επιτάφιος της Αγίας Παρασκευής […]