Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση της Πρωτομαγιάς

10294467_10202228566299649_5425991371150712532_n

Ο κ. Θανάσης Κατωπόδης κατέγραψε με την κάμερά του αποσπάσματα της Θείας Λειτουργίας, του Αγιασμού καθώς και την παρουσίαση των νεανικών χορευτικών τμημάτων του “Απόλλωνα” Καρυάς και του “Φωτεινού” Σφακιωτών. 

Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που μας τίμησε για μια ακόμη χρονιά με την παρουσία του, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στο Μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς.

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε αγιασμό.

Με τον καλό καιρό σύμμαχο, παρά την πρωινή συννεφιά και τις βροχές των προηγούμενων ημερών, ακολούθησε η καθιερωμένη πια εκδήλωση του συλλόγου μας. Ξεχωριστή η φετινή εκδήλωση, καθώς μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Καρυάς και Σφακιωτών.

Τα νεανικά χορευτικά τμήματα του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς  “Απόλλων” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών  “Ο Φωτεινός” χάρισαν μια ξεχωριστή νότα.  Ευχαριστούμε τα ΔΣ, τους χοροδιδάσκαλους και τους μικρούς χορευτές για την εμφάνισή τους και τη συνεργασία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θοδωρής Βερύκιος, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής, η  περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαίρη Καββαδά, οι Αντιδημαρχοι Δήμου Λευκάδας κ.κ. Στέλιος Ρόκκος, Πραξιτέλης Σούνδιας, Ευτύχιος Ζουριδάκης, Ζωή Σκιαδά. Ακόμη παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος υποψηφίων για το Δήμο και την Περιφέρεια Λευκάδας.

Η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία (αλλά και το δικό μας προγραμματισμό) με τον κόσμο να παραμένει μέχρι το απόγευμα στο μοναστήρι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τα μέλη του συλλόγου εργάστηκαν, πάντοτε αφιλοκερδώς, πολλές μέρες για την επιτυχία της εκδήλωσης κι ευχόμαστε όλοι να πέρασαν καλά. Σύντομα θα αναρτηθεί αναλυτικό ευχαριστήριο.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο του κ. Θανάση Κατωπόδη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και την παραχώρηση.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τα ΜΜΕ της Λευκάδας για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ακολουθούν δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις που
εμείς εντοπίσαμε, όπου μπορείτε να δείτε σχετικά φωτορεπορτάζ.

aromalefkadas.gr/?p=4145

kolivas.de/archives/184932

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...