Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου μας

DSCN5944 (1024x768)

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού μας συλλόγου παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου και του χωριού μας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο παραδοσιακό καφενείο της οικογένειας Κατωχιανού και για μια ακόμη φορά έγινε η καλύτερη αιτία να ανταμώσουμε μέσα στο χειμώνα.

DSCN5945 (1024x768)

Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Βονιτσάνου, που έκανε μια σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα του συλλόγου την χρονιά που πέρασε, την οποία χαρακτήρισε επιτυχημένη. Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη συνεργασίας και συμμετοχής όλων των μελών στις εκδηλώσεις του συλλόγου και δήλωσε χαρούμενη για την παρουσία νέων προσώπων στο Δ.Σ. αλλά και στη Γ.Σ., άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους κι επιθυμούν να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με τις ρίζες και τις αναμνήσεις τους. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον εφημέριο π. Σπυρίδωνα Αϊβασιλιώτη για την παρουσία του και ανακοίνωσε ότι για τις ανάγκες των επισκευών του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Πλατυστόμων μετά το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προσφέρει 500 ευρώ, εκφράζοντας εμπράκτως την ενεργή παρουσία και προσφορά του συλλόγου στο χωριό.

DSCN5947 (1024x768)

 

Αφού ο ιερέας ευλόγησε την πίτα, μοιράστηκε στον κόσμο. Οι τυχεροί ήταν τρεις, όσα και τα φλουριά. Η Πετρίνα Λάζαρη κέρδισε αγορές S/M δωρεά του συλλόγου, ο Άγγελος Θ. Θειακός κέρδισε μέλι προσφορά του παραγωγού και μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Δ. Κούρτη και η Αγγελική Βονιτσάνου κέρδισε μια εικόνα προσφορά της οικογένειας του Γιώργου Φραγκούλη. Ο σύλλογος πρόσφερε γευστικά κεράσματα σε όλους, τα μέλη προμηθεύτηκαν τα όμορφα ημερολόγια του συλλόγου, ανανέωσαν τις συνδρομές τους για το 2016 και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο αντάμωμα του συλλόγου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...