Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση της Πρωτομαγιάς

1461590_10202487710446623_4060830976115505673_n

Όμορφες φωτογραφίες της κ. Καίτης Κακαβούλη από τη σημερινή εκδήλωση του συλλόγου μας στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς.

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε αγιασμό.

Με τον καλό καιρό σύμμαχο, παρά την πρωινή συννεφιά και τις βροχές των προηγούμενων ημερών, ακολούθησε η καθιερωμένη πια εκδήλωση του συλλόγου μας. Ξεχωριστή η φετινή εκδήλωση, καθώς μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Καρυάς και Σφακιωτών.

Τα νεανικά χορευτικά τμήματα του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς  “Απόλλων” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών  “Ο Φωτεινός” χάρισαν μια ξεχωριστή νότα.  Ευχαριστούμε τα ΔΣ, τους χοροδιδάσκαλους και τους μικρούς χορευτές για την εμφάνισή τους και τη συνεργασία.

Η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία (αλλά και το δικό μας προγραμματισμό) με τον κόσμο να παραμένει μέχρι το απόγευμα στο μοναστήρι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τα μέλη του συλλόγου εργάστηκαν, πάντοτε αφιλοκερδώς, πολλές μέρες για την επιτυχία της εκδήλωσης κι ευχόμαστε όλοι να πέρασαν καλά. Σύντομα θα αναρτηθεί αναλυτικό ευχαριστήριο.

Σύντομα θα αναρτηθούν φωτογραφίες και βίντεο του κ. Θανάση Κατωπόδη από την Θεία Λειτουργία και την εκδήλωση που ακολούθησε.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κακαβούλη για την παραχώρηση των φωτογραφιών που ακολουθούν:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...